2013. október 10., csütörtök

T-mobile egyenleg lekérdezés - Domino

Ha feltöltőkártyás T-mobilos vagy, akkor írd be a *102# kódot a telefonodba, majd nyomd meg a hívás gombot. A szolgáltatás díjmentes!


17 megjegyzés:

  1. Ez már nem igaz. Miért nem törlik?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 5 perce nekem működött. *102# csillag is kell az elejére

      Törlés
  2. érdekes nekem 5 perce sikerült :) *102# csillagot ne felejtsd az elejéről

    VálaszTörlés
  3. Nekem sikerült. Köszönöm!

    VálaszTörlés
  4. Az adateggyeztetést negyedszer dobja vissza, még korainak találja 07-04 meg lejár. Szélhámos semmitérő társaság. Szerintem számhordozással keressetek mást.

    VálaszTörlés
  5. Részemről lebeszélem aztán tegyék ahová szeretnék.

    VálaszTörlés
  6. feltöltő kártyás domino egyenleg lekérdezés nem működik

    VálaszTörlés
  7. 3 Dominós mobilunk van nejemmel. 2 kicsi Nokia és 1 Xaomi okos. Azelőtt könnyen tudtuk követni a fogyasztást a *102# -el. Az okoson a vőm Telekom-szimbóllal telepítette az egyenleg-lekérdezést, (mindhárom számra) de neki is csak 3-4 próba után jön be. "Hun ki, hun be" Nekem (86 éves vagyok) semmi reményem rá!!! Próbálkoztam a neten a szokásos kód-megadásos móddal azügyfélszolg. oldalukon, de Mire átmegyek a levelezéshez a négyjegyű kódért éa majd vissza az ügyfélszolg.-ra, lemegy a Nap! Idős Dominós társaim nevében egyelőre csak kérem, hogy sürgősen állítsák vissza a korábbi azonnali lekérdezési lehetőséget akár pl. 20.- Ft. díjjal, ezt kibírjuk. Ha nem megy, keresünk másutt megoldást! Üdv: B. G.

    VálaszTörlés
  8. Nem csinál semmit, gőzöm sincs, mennyi az egyenlegem.
    Az oldalon meg nem jutok sehova sem.

    VálaszTörlés
  9. Sokkal jobb volt ha hívhatjuk ingyenesen 102

    VálaszTörlés
  10. 2 napja nem tudom kekėrdezni a dominô feltőltős telefonom egyenlegėt! A 1414 sem tudott segīteni. Az aplikáció le van tõltve , ott sem làtható?????

    VálaszTörlés
  11. hogyan tudom az egyenlegemet lekérdezni kártyás telefonom van
    köszönöm előre is

    VálaszTörlés
  12. Mozgássérült lányom távol van tőlem,helyette szeretném online lekérdezni és persze szükség szerint feltölteni a kártyáját. Hogyan tudom ezt megtenni?

    VálaszTörlés
  13. most azt irták, hogy a 102-es lekérdezés megszünt és dijmentesen interneten leher megtudni, hogy milyen öszeg van a készülékben. hiába próbáltam , beirtam a megadott szöveget, de semmit nem tudtam meg.

    VálaszTörlés
  14. Működik a *102# . Most próbáltam kettő perce.

    VálaszTörlés